Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Antalya'da Orman Yangını - Antalya'da orman yangını , Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale edildi.

Antalya'da Orman Yangını - Antalya'da orman yangını , Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale edildi.. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale edildi. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Söndürme çalışmalarına antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiye müdürlüğü ekipleri de destek veriyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık.

Antalya'da orman yangını
Antalya'da orman yangını from cdnuploads.aa.com.tr
Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. ❮ ❯ antalya'da orman yangını.

Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Antalya'da korkutan orman yangını antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Antalya'nan manavat ilçesinde orman yangını çıktı. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektarlık alan zarar gördü. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi.

Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale edildi. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00.

Antalya'da orman yangını - GÜNDEM - İleri Gazete
Antalya'da orman yangını - GÜNDEM - İleri Gazete from www.ilerigazetem.com
Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektarlık alan zarar gördü. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.

Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektarlık alan zarar gördü. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor.

Geri gündem antalya'da orman yangını. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı.

Antalya'da korkutan orman yangını büyümeden söndürüldü ...
Antalya'da korkutan orman yangını büyümeden söndürüldü ... from www.karamanhaber.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor. Antalya'nan manavat ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Antalya'nan manavat ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı.

Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü antalya yangın. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı.